Over Studio Oskar

Passie voor interieur

De inspiratie van Studio Oskar is om Europese merken met een verhaal en met producten die lokaal worden ontworpen én vervaardigd, aan te bieden. We stellen ons terecht vragen bij de werkomstandigheden in het productieproces, bij de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen, en bij de ecologische en financiële zijde van het transport vanuit andere werelddelen. Studio Oskar trekt volledig de kaart van duurzaam ondernemen. 

Het creatieve brein achter Studio Oskar? Dat ben ik, Ilke Peters! Gedreven door mijn passie en een flinke dosis ondernemerschap, maakte ik in 2020 de overstap van een financiële carrière naar een agentuur in de interieursector. Ik selecteer als agent enkel merken die een eigentijdse interieurinspiratie ademen. Complementaire designmerken die elkaar versterken en een verfrissend verhaal in je winkel of op je webshop vertellen.

Passie voor partnerschap

Een sobere, Scandinavische tafel aankleden met kleurrijk servies? Een strakke kast combineren met een opvallende vaas? Heerlijk! Ik hou ervan te inspireren en ben een eerlijke sparringpartner voor mijn klanten. Pushen is niet mijn stijl. Met Studio Oskar kies ik resoluut voor langetermijnpartnerschap. Zo kom ik jaarlijks bij jou in de winkel op bezoek en gids ik je langs de matchende must-sees in de collectie.

Wil je graag een afspraak maken? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x